RUTES AMB VEHICLE

 

Rutes guiades amb vehicle

 

Disposem de dos vehicles de 7 places cadascun totalment equipat i climatitzat per fer la vostra visita guiada al Delta de l’Ebre un plaer.

Durant el recorregut estaràs  acompanyat d’un conductor-guia especialista amb natura i amb més de 15 anys d’experiència. Visitarem la majoria d’ecosistemes que hi ha al Delta, llacunes, salobrars, platges, riu, camps d’arròs, horta, bosc de ribera i una gran diversitat de fauna i flora.

 

 

Ruta guiada al Delta de l’Ebre i creuer per la desembocadura:

 

Visitarem la majoria d’ecosistemes que hi ha al Delta i farem breus parades als miradors ornitològics per apreciar la flora i fauna de les llacunes. Ens acostarem a un camp d’arròs on t’explicarem com es cultivava l’arròs a l’antiguitat i com es fa a l’actualitat. Finalment realitzarem un  creuer els últims 6 quilòmetres del riu Ebre fins arribar al mar mediterrani.

Una vegada finalitzat el creuer retornarem al lloc de sortida.

 

Durada: 4,5h.

Mínim 4 persones.

Preu: 24€.

 

Consultar preu per sortida mínima.

 

 

Ruta guiada al Delta de l’Ebre:

 

Visitarem la majoria d’ecosistemes que hi ha al Delta i farem breus parades als miradors ornitològics per apreciar la flora i fauna de les llacunes. Ens acostarem a un camp d’arròs on t’explicarem com es cultivava l’arròs a l’antiguitat i com es fa a l’actualitat. Finalment visitarem el ullals de Baltasar on podrem veure la seva flor més preuada “els nenúfars”.

Una vegada finalitzada  la visita als ullals retornarem al lloc de sortida.

 

Durada: 4h.

Mínim : 4 persones.

Preu: 15€.

 

Consultar preu per sortida mínima.

Podeu consultar-nos els descomptes que tenim per persones amb discapacitat, a l’atur i/o família nombrosa.

Abrir chat
¿Necesitas ayuda?
Hola, en què puc ajudar-te