RUTES AMB BICICLETA

 

 

 

 

Rutes guiades amb bicicleta:

 

Disposem de més de 350 bicicletes per oferir-vos una visita guiada pel millor del Delta de l’Ebre.

Totes les nostres rutes guiades parteixen del nostre centre logístic que es troba situat al  Poble Nou del Delta.

També tenim l’opció de poder traslladar les nostres bicicletes al vostre allotjament (preguntar suplement).

Totes les nostres rutes no presenten  cap dificultat ja que el desnivell al Delta de l’Ebre és 0.

Durant tota l’activitat estaràs acompanyat per un guia-naturalista de la zona que us explicarà la majoria d’ecosistemes que hi ha al Delta de l’Ebre. Es realitzaran breus parades als miradors per apreciar la flora i fauna de les llacunes del Delta. Durant la ruta guiada estaràs envoltat de camps d’arròs on aprendràs com ho cultivaven els nostres avantpassats i com es realitza a l’actualitat.

Tenim la possibilitat d’organitzar  una ruta personalitzada segons els vostres desitjos, aconsellant-vos des de la nostra experiència. El lloguer del casc va inclòs en el preu.

 

 

Ruta guiada per la llacuna de la Tancada:

 

Sortirem de Poble Nou del Delta direcció  la Barra del Trabucador. Durant el recorregut veurem els camps d’arròs, i els terrenys salobres de la platja/dunes.

 Realitzarem una breu parada a la platja i a diferents miradors ornitològics. Amb l’ajuda de binocles-telescopi podrem veure les aus al seu hàbitat natural.

Explicarem el comportament de les aus més representatives i les seves costums. Aquesta ruta segueix el carril-bici i voreja la llacuna de la Tancada, fins arribar al Poble Nou del Delta.

 

Durada: 4h.

Itinerari: Poble Nou- Trabucador- llacuna de la Tancada- Poble Nou.

Mínim: 4 persones.

Preu: 20€ adult i 13€ nens (4 a 12 anys).

Consultar preu per la sortida mínima.

 

Ruta guiada per la llacuna de l’Encanyissada:

 

Sortirem de Poble Nou del Delta direcció a la Casa de Fusta, visitarem el mirador per poder apreciar des de dalt la llacuna més gran que hi ha al Delta de l’Ebre. Tenim la possibilitat de visitar el museu ornitològic que està dintre de la mateixa casa de fusta (opcional). La casa de fusta és un edifici que el varen portar des de Canadà l’any 1926. L’objectiu va ser donar habitatge  a unes quantes  famílies pròsperes de Barcelona durant  la temporada de caça al Delta de l’Ebre.

També podrem veure a la llacuna de l’Encanyissada les famoses “puntones” i la seva forma de desplaçar-se per les llacunes.

Continuarem vorejant la llacuna de l’Encanyissada, apreciant la seva flora i fauna. Arribarem al mirador del Patrau on podrem veure la llacuna des d’ un angle diferent. Per finalitzar veurem l’art de pesca fixe més antic de tot Catalunya la “pantena” i t’explicarem com es gestiona a l’actualitat.

Finalment continuarem la visita guiada fins arribar al Poble Nou del Delta.

 

Durada: 4h.

Itinerari: Poble Nou- Casa de Fusta-llacuna Encanyissada-Patrau-pantena-Poble Nou.

Mínim: 4 persones. Preu: 20€  adult i 13 € nens ( de 4 a 12 anys).

Consultar preu per la sortida mínima.

 

 

Ruta guiada per les llacunes de l’Encanyissada i la Tancada:

 

Sortirem de Poble Nou del Delta direcció  la Barra del Trabucador. Durant el recorregut veurem els camps d’arròs, i els terrenys salobres de la platja/dunes.

Realitzarem una breu parada a la platja i a diferents miradors ornitològics.

Amb l’ajuda de binocles-telescopi podrem veure les aus al seu hàbitat natural.

Explicarem el comportament de les aus més representatives i les seves costums. Agafarem el carril-bici i vorejarem la llacuna de la Tancada, fins arribar a la Casa de Fusta on tindrem una estona lliure per visitar la llacuna de l’Encanyissada, el museu(opcional), les puntones, etc.

Seguirem el recorregut pel carril bici de la llacuna de l’Encanyissada, fins arribar al mirador de Patrau.

Continuarem la visita, fins arribar a l’art de pesca fixe més antic de tota Catalunya la “pantena”, on explicarem el seu ús a l’actualitat. Continuem observant els camps d’arròs fins arribar al nostre lloc d’origen, el Poble Nou del Delta.

 

Durada: 7h.

Itinerari: Poble Nou-Trabucador- llacuna de la Tancada-  llacuna de l’Encanyissada-Casa de Fusta-Patrau-pantena- Poble Nou.

Mínim: 4 persones.

Preu: 30€ adult i 16€ nens ( de 4 a 12 anys).

Consultar preu per la sortida mínima.

 

Ruta guiada de la Torre de Sant Joan:

 

Sortim de Poble Nou del Delta i agafem l’accés que ens portarà a la Badia dels Alfacs. Durant el recorregut farem una explicació del cultiu de l’arròs, com el cultivaven els nostres avantpassats i com es realitza a l’actualitat. Al apropar-nos a la Badia dels Alfacs ja podrem veure les primeres aus  donant-nos la benvinguda. Si tenim sort podem observar els pescadors amb les xarxes recollint la pesca del dia.

Anirem vorejant una part d’aquesta gran badia i apreciant les vistes panoràmiques de la Serralada del Montsià, La Ràpita, les Salines de la Trinitat, el Trabucador, etc. Al final del carril- bici ens trobarem en la majestuosa Torre de Sant Joan, datada  del 1576 per ordre de Felip II.

Aquesta torre actualment  es troba submergida dintre de l’aigua per la regressió que està patintactualment el Delta de l’Ebre.

Tornarem al lloc de sortida fins arribar a Poble Nou del Delta, on donarem una volta pels carrers del poble i explicarem els inicis d’aquesta petita pedania ebrenca.

 

Durada: 2’5h.

Itinerari: Poble Nou-Badia dels Alfacs-Torre de Sant Joan-Poble Nou del Delta.

Mínim: 4 persones.

Preu: 17€ adult i 12€ nens (de 4 a 12 anys).

Consultar preus de sortida mínima.

 

Rutes proposades sense guiatge en bicicleta:

 

Ruta via verda del Delta de l’Ebre:

 

Aquesta ruta pel Delta de l’Ebre sense guiatge comença a la població d’Amposta (capital de la comarca del Montsià), on es troba una de les cooperatives d’arròs més importants del Delta. Aquest recorregut voreja el riu Ebre des d’Amposta fins a l’antiga desembocadura del riu Migjorn.

Trepitjareu l’antic camí de Sirga, que era el camí que utilitzaven amb una barca i una corda per portar les mercaderies del Delta riu amunt. Arribareu a la població de Sant Jaume i passareu per sota de l’últim pont que creua el riu fins la seva desembocadura. Continuareu el recorregut fins la Gola de Migjorn on veureu l’antiga desembocadura del riu Ebre.

 

Durada: 4’5h.

Itinerari: Amposta-Sant Jaume-Gola de Migjorn- ( transfer des de Migjorn fins Amposta).

Minim:4 persones.

Preu: 22€ adult i 15€ nens (de 4 a 12 anys), inclou el transfer.

Consultar preus per sortida mínima.

 

Lloguer de bicicletes per fer ruta per lliure:

 

Des de Poble Nou del Delta on tenim la base logística, us donem la possibilitat de llogar bicicletes i anar per lliure (sense guiatge) fent la ruta que vosaltres teniu pensada. Us podem aconsellar de les rutes que podeu fer per passar un dia fantàstic envoltat de natura.

 

PREUS:

 

Adult Migdia ( aproximadament 1-4 hores): 11 €

Adult Tot el Dia (aproximadament 8 hores): 15 €

Nens de  4 a 12 anys Migdia (aproximadament 1-4 hores): 9€.

Nens de 4 a 12 anys  tot el dia ( aproximadament 8 hores): 13€

E-BIKE  Migdia ( de 1 a 4 hores) 22€

E-BIKE   tot el dia ( de 4 a 8 hores)  30€

 

 

Tenim preus especials per al lloguer de bicicletes a partir de 3 dies consecutius, informa’t.

També realitzem el guiatge i logística de transport a grups, associacions ciclistes, penyes, etc, que portin la seva bicicleta o “màquina” com es deia aquí  al Delta (consultar preu).

Abrir chat
¿Necesitas ayuda?
Hola, en què puc ajudar-te